De Vrijheid Methode is onderdeel van praktijk Gelukkig Zijn.

Wat is de Vrijheid Methode?

De Vrijheid Methode is een krachtige manier om negatieve gevoelens
los te laten ofwel te "releasen"!

Wij als mensen weten vaak niet hoe we met onze negatieve gevoelens moeten omgaan. Dus leiden we ons af met TV, alcohol, sport, werk etc. Hierdoor onderdrukken we de negatieve gevoelens juist met als gevolg dat we ons steeds vermoeider, rustelozer en ongelukkiger voelen. We vragen ons af of we het leven wel aankunnen en zien in veel gevallen onze gezondheid achteruit gaan. Dit maakt het leven een hele opgave.

Ik laat je nu weten... Dit hoeft zo niet te zijn! Want met de Vrijheid Methode leer je namelijk jezelf bevrijden van al deze lasten. Zodat je weer moeiteloos gelukkig kunt zijn.

Met de Vrijheid Methode leer je om weer gelukkig te zijn...
Hoe pakken we dat aan?

Tijdens een workshop of cursus gaan we aan de slag met het wissen van jouw onderdrukte negatieve gevoelens. Dit doen we door je theoretisch te leren hoe de menselijke conditionering werkt. In de praktijk leer je vervolgens door middel van simpele, maar krachtige oefeningen om hier meesterschap over te krijgen. Dit houdt in dat jij je bewust wordt van dagelijkse neigingen en gevoelens en deze leert wissen zodat je je goed kunt voelen ongeacht de situatie die speelt. Dat is ware vrijheid en geluk. Je krijgt de controle weer terug over je leven en er is weer ruimte voor blijdschap en geluk.

Klinkt dit goed?
Ontmoet ons bij een evenement: Bekijk onze agenda of lees hier over wat de Vrijheid Methode nog meer voor je kan betekenen.


Praktijk Gelukkig Zijn

Hier worden de workshops & cursussen gegeven.
De Vrijheid Methode is eenvoudig te leren door het volgen van workshops & cursussen bij praktijk Gelukkig Zijn te Lith (bekijk adresgegevens). Bij deze bijzondere locatie worden regelmatig evenementen gehouden waar men leert om weer vrij en gelukkig te zijn.
Bekijk het huidige aanbod:
Agenda 2020