De Vrijheid Methode is onderdeel van praktijk Gelukkig Zijn.
< Terug naar overzicht

Evenement:

Workshop houden van jezelf

Jaren geleden ontdekte ik dat vrijwel alle mensen zichzelf diep van binnen afkeuren en zich niet goed genoeg voelen zoals ze zijn. Dat ze herhaaldelijk negatief over zichzelf denken met de bijbehorende grote lading van negatieve emoties. Al dit afkeuren van onszelf staat ons geluk behoorlijk in de weg. Wij weten hoe we mensen met doeltreffende oefeningen en het delen van inzichten uit hun negatieve spiraal kunnen tillen. We leren de deelnemers weer van zichzelf te houden zodat ze zich weer goed kunnen voelen en weer vreugdevol en dankbaar kunnen zijn voor het leven.

Bepaalde situaties in het leven lopen niet zoals gewenst en vervolgens straffen wij ons door onszelf van binnen naar beneden te halen. Steeds weer opnieuw, dag in, dag uit. Dit brengt ons in een negatieve spiraal en we vinden het moeilijk om daar nog uit te komen. Want diep van binnen voelen we; ik deug niet, ik ben niet goed genoeg, ik schiet te kort. Daar komt nog eens bij dat de media ons bombardeert met een ideaalbeeld waar we onmogelijk aan kunnen voldoen. Dit versterkt het gevoel dat we niet goed genoeg zijn alleen maar. Het is moeilijk om met een zelfbeeld wat zo negatief is nog succesvol, gezond en gelukkig te zijn… en dat is precies de reden waarom deze workshop in het leven is geroepen. Want wij weten hoe we mensen met doeltreffende oefeningen en het delen van inzichten uit die negatieve spiraal kunnen tillen. We gaan weer leren om van onszelf te houden. Zodat we ons weer goed kunnen voelen en weer vreugdevol en dankbaar kunnen zijn voor het leven. Positiviteit trekt positiviteit aan en negativiteit trekt negativiteit aan. Door onszelf weer op te vullen met liefde en positiviteit zullen we zien dat dit een wonderbaarlijk positief effect zal hebben op alle gebieden van ons leven.

Over de training

Naam: Workshop houden van jezelf
Prijs: €60 p.p.

Over dit evenement

Pauzeren

Als we ongeveer de helft van de workshop gehad hebben zullen we ongeveer tien minuutjes pauzeren.

Consumpties

Er is tijdens deze workshop gratis koffie, thee en water beschikbaar.

Betaling

De betaling vindt contant plaats bij aanvang van de workshop.

Beeldmateriaal

Bij dit evenement kunnen foto's en video's gemaakt worden die eventueel als beeldmateriaal voor de praktijk zullen dienen.

Tijdspanne

Moment Datum & tijd
Tijdspanne Op zaterdag 18 mei 2019 van 12:00 tot zaterdag 18 mei 2019 om 15:00

Locatie

Praktijk Gelukkig Zijn
Mutjeskamp 18
5397LX, Lith.

Foto

Workshop houden van jezelf

Reacties

Laden...