De Vrijheid Methode is onderdeel van praktijk Gelukkig Zijn.

Trainingen

Workshop Gelukkig Zijn

Met de Vrijheid Methode

Bij de workshop maak je kennis met de Vrijheid Methode. Je komt precies te weten wat de methode inhoudt en leert een aantal basisoefeningen die je leven drastisch kunnen verbeteren. Deze workshop is ideaal voor zowel diegene die nog helemaal geen ervaring hebben met de Vrijheid Methode als voor diegene die onze gratis videocursus hebben gevolgd.

Cursus Gelukkig Zijn

Met de Vrijheid Methode

Bij de tweedelige cursus van de Vrijheid Methode gaan we onderzoeken wat “gelukkig zijn” werkelijk is. We zullen leren herkennen wat dit in de weg staat en hoe we dit aan kunnen pakken. Je leert alle basisprincipes en oefeningen van de Vrijheid Methode gebruiken in het dagelijks leven. Hierdoor zul je zelf ervaren dat je je steeds meer ontspannen, gelukkig en vrij gaat voelen.

Groepscoaching Gelukkig Zijn

Met de Vrijheid Methode

De groepscoaching-sessies worden gegeven om voormalig deelnemers van de workshop/cursus meer ervaringen op te laten doen met de methode. Tijdens deze groepscoaching-sessies gaan we met een groep aan de slag om diversen release-oefeningen toe te passen. Je zult merken dat het gebruik van de methode in groepsverband zelfs nog krachtiger is dan wanneer je de methode alleen toepast.

Individuele coaching Gelukkig Zijn

Met de Vrijheid Methode

De individuele coachingsessies zijn bedoelt als extra ondersteuning bij het leren van de Vrijheid Methode. Hierdoor zullen ook jouw meest persoonlijke vragen wat betreft het gebruik van de methode beantwoord worden en zullen we samen de laatste hindernissen uit de weg ruimen.